Tort De Ciocolată Germană

Tort De Ciocolată Germană
Tort de ciocolata German ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 118 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 55. Mergeți la magazin și ridicați ulei, amestec de prăjituri cu ciocolată germană, nucă de cocos cu fulgi de înger baker și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați amestecul de tort, 1-1 / 4 căni de apă, ulei și ouă într-un castron mare. Bateți cu mixerul electric la viteză mică doar până la umezire. Bateți la viteză medie 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă uniform în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
4
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă Centre iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Amestecați glazura, nuca de cocos, nucile pecan și toppingul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire; se întinde cu jumătate din amestecul de glazură. Se acoperă cu 1/2 cană de fursecuri; apăsați ușor în glazură. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Repetați straturile de amestec de glazură și prăjiturile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții55
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista