Tort De Ciocolată Germană
Tort de ciocolata German ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 118 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 55. Mergeți la magazin și ridicați ulei, amestec de prăjituri cu ciocolată germană, nucă de cocos cu fulgi de înger baker și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați amestecul de tort, 1-1 / 4 căni de apă, ulei și ouă într-un castron mare. Bateți cu mixerul electric la viteză mică doar până la umezire. Bateți la viteză medie 2 minute.
Se toarnă uniform în 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă Centre iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet.
Amestecați glazura, nuca de cocos, nucile pecan și toppingul de caramel.
Așezați 1 strat de tort pe farfuria de servire; se întinde cu jumătate din amestecul de glazură. Se acoperă cu 1/2 cană de fursecuri; apăsați ușor în glazură. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Repetați straturile de amestec de glazură și prăjiturile tocate.