Tort De Ciocolată Fără Gluten
Reteta Tort de ciocolata fara Gluten este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Pentru 47 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 2. O porție conține 397 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 140 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de arahide - fără gluten, fără lactate, fără soia, Tort de sfeclă de ciocolată fără gluten cu glazură de ciocolată fără lactate, și Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Ungeți ușor fiecare ramekin cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul granulat, făina de orez alb, pudra de cacao, amidonul de tapioca, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați lapte (sau cafea), ulei vegetal și ou.
Bateți până se omogenizează.
Presărați chipsuri de ciocolată uniform între cele două ramekine pregătite. Împărțiți aluatul uniform între ramekins.
Coaceți până când tortul este ferm și aromat, aproximativ 25 de minute.
Scoateți din cuptor. Se lasă să se răcească timp de cinci minute. Amurg cu zahăr de cofetari, dacă doriți.