Tort De Ciocolată Fără Făină Marbleizată
Marbleized Flourless ciocolata Torte este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bucăți de ciocolată semidulce, ouă, bucăți de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Fără Făină, Flourless Nutella Chocolate Torte, și Tort De Ciocolată Fără Făină #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciocolată albă și 3 linguri de unt deasupra unui cazan dublu; aduceți apa la fierbere. Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand constant, pana se topeste si se omogenizeaza. Se amestecă extractul.
Se toarnă într-un castron mic; rece. Bateți în 1 ou cu un mixer electric până se omogenizează. Acoperiți și răciți.
Între timp, așezați 2 căni de ciocolată semidulce, 1/4 cană de unt și cafea în partea superioară a cazanului dublu; aduceți apa la fierbere. Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand constant, pana se topeste si se omogenizeaza.
Se toarnă într-un castron mediu și se răcește. Bateți în 4 ouă, câte 1 odată, cu un mixer electric până se omogenizează. Acoperiți și răciți.
Se toarnă amestecul de ciocolată semidulce într-o tigaie cu formă de arc de 8 inci unsă și căptușită cu folie de aluminiu. Aruncați amestecul de ciocolată albă cu linguri peste stratul de ciocolată semidulce; rotiți ușor cu un cuțit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când torte începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 8 ore.
Tăiați o bandă de 24 x 1 1/2 inch de hârtie de ceară. Pune deoparte.
Puneți 1 cană de ciocolată în partea superioară a cazanului dublu; aduceți apa la fierbere. Reduceți căldura la minim; gatiti, amestecand constant, pana cand ciocolata este topita.
Se ia de pe foc; se răcește 10 până la 12 minute sau până când amestecul ajunge la 90, amestecând ocazional.
Întindeți ciocolata temperată într-un strat foarte subțire peste banda de hârtie de ceară. Înfășurați panglica de ciocolată în jurul părților laterale ale tortului răcit, partea de hârtie afară.
Lăsați să stea 15 minute sau până când panglica de ciocolată este fermă. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară.
Îndoiți 1 cană Praline Topping în Crme Chantilly; serviți cu tort. Păstrați torte și crme în frigider.