Tort De Ciocolată Fără Făină
Flourless ciocolata-nuci tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP are 77 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 55 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, ouă, nuci de plantat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort De Ciocolată Și Unt De Arahide Fără Făină Cu Glazură Caldă De Ciocolată, Tort De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Ciocolată Fără Făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Bateți albușurile de ou într-un bol mic cu mixerul la viteză mare până se spumează. Bateți treptat în 1/4 cană de zahăr până se formează vârfuri rigide. Pune deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul rămas în bol mediu cu mixerul la viteză mare până la culoarea groasă și lămâie.
Adăugați unt; se amestecă bine. Se amestecă în ciocolată și coajă. Se amestecă nucile. Amestecați ușor albușurile de ou.
Răspândit pe partea de jos a 9-inch springform pan pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 min. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; îndepărtați janta. Tort rece complet pe suport de sârmă.