Tort de ciocolată Fudge cu glazură de brânză cremă de mentă Roz
Această rețetă servește 12. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 391 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 147 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de unt, bomboane de mentă, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Cupcakes de ciocolată cu glazură de brânză cremă roz, Tort cu strat de catifea roșie cu glazură de brânză cremă de mentă, și Cupcakes de ciocolată perfecte cu glazură de brânză cremă de mentă.
Instrucțiuni
Faceți tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 9 inci; Se răcește complet.
Bateți untul și crema de brânză la viteză medie până când sunt netede și pufoase. Reduceți viteza la minim; adăugați treptat zahăr, bătând până se omogenizează.
Adăugați vanilie, extract de mentă și culoarea alimentelor, câte o picătură pe rând, bătând până se obține culoarea dorită.
Împărțiți fiecare tort orizontal pentru a face 2 straturi.
Așezați 1 strat pe placa de servire; întindeți deasupra cu glazură subțire. Repetați cu straturile rămase. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură subțire; refrigerați 10 minute pentru a permite înghețarea să se întărească. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Aranjați peppermints întregi, apoi se presara menta zdrobit în jurul partea și partea de sus a tort.
Dați la frigider până când este gata de servit.