Tort De Ciocolată Fierbinte
Tort de ciocolata fierbinte este un vegetarian desert. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 663 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână făină, ciocolată, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Fierbinte, Tort De Ciocolată Fierbinte, și Tort De Ciocolată Fierbinte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Periați patru ramekine de 6 uncii cu unt topit. Într-un castron mic, bateți pudra de cacao cu 1 lingură de făină; pudrați ramekinele cu amestecul de cacao, atingând excesul.
Transferați ramekinele pe o foaie de copt robustă.
Într-o cratiță medie, topiți 1 băț de unt cu ciocolata la foc foarte mic, amestecând ocazional.
Lasă să se răcească ușor.
Într-un castron, folosind un mixer electric, bateți zahărul granulat cu ouăle și sarea la viteză medie-mare până când este gros și galben pal, 3 minute. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ciocolata topită până când nu rămân dungi. Îndoiți 1/4 cană de făină.
Puneți aluatul în ramekinele pregătite.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 16 minute, până când vârfurile sunt crăpate, dar centrele sunt încă ușor jiggly.
Transferați ramekinele într-un raft și lăsați să se răcească timp de 5 până la 8 minute.
Rulați vârful unui cuțit mic în jurul fiecărui tort pentru a slăbi. Inversați o farfurie mică peste fiecare tort și, folosind suporturi pentru oale, inversați din nou. Ridicați cu grijă ramekins. Pudrați prăjiturile calde cu zahăr de cofetărie și serviți imediat.