Tort De Ciocolată Festivă
Torta de ciocolată festivă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 361 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de vanilie, ouă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Festiv Choco-Banana Torte, Ciocolată caldă festivă în 4 moduri, și Inimi Festive De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.bateți untul și zahărul într-un castron mare cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați ouăle, ciocolata și vanilia; bate până se omogenizează bine.
Adăugați făina combinată, praful de copt și sarea alternativ cu laptele, amestecând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă în tava de copt unsă cu hârtie de ceară de 15x10x1 inci.
Coaceți 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați cuțitul sau spatula metalică în jurul tigaiei pentru a slăbi părțile laterale; inversați pe grătar. Îndepărtați cu grijă hârtia de ceară; se răcește complet.
Tăiați tortul transversal în dreptunghiuri de 3 (10x5 inci).
Înghețați 2 straturi de tort cu jumătate din toppingul biciuit; stivuiți pe placa de servire. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Întindeți blatul tortului cu umplutură de plăcintă. Frost părți de tort cu restul de topping biciuit. A se păstra la frigider.