Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate

Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate
Tortul de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale confiate necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 377 calorii. Această rețetă servește 14. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, Tort de ciocolată dulce cu aromă de portocale cu sânge confiat sau, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.

Instrucțiuni

1
Tăiați capetele portocalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
2
Tăiați portocalele cu coaja longitudinală în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate longitudinală în 3 pene.
3
Combinați 2 1/2 cești de apă și zahăr în marecratiță. Aduceți la fierbere, amestecând până la zahărse dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Adăugați pene portocalii și orice suc acumulat în sirop și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când coaja portocalie este moale și translucidă, iar siropul este redus și îngroșat,întorcând ocazional marginile portocalii și adăugând mai multă apă cu 1/4 cană, după cum este necesar, dacă siropul este prea gros înainte ca panele portocalii să fie moi, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
5
Se ia de pe foc. Se amestecălichior de portocale. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
6
Transferați lacontainer mic. Acoperiți și răciți. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Păstrați la rece.Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 325 de euro F. tigaie de tort cu diametrul de 10 inci ușor cu margini înalte de 2 inci. Linia de jos a tigaie cu pergamenthârtie; unt pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Bateți făina, praful de copt și sarea încastron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați ciocolatași untul într-un castron mare de metal. Set bowlover cratiță de apă fierbinte; se amestecăpână când amestecul de ciocolată-unt este topit șinetedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți vasul de peste apă; adăugați ambele zaharuri, lichior de portocale și coajă de portocală și bateți până se omogenizează (amestecul va arăta granulat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ouă, câte 2, șise amestecă până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Bateți în smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Adăugați amestecul de făinăși amestecați cu spatula de cauciuc doar până laincorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Transferați aluatul în preparattigaie; răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese cu firimituri umedeatașat, aproximativ 50 de minute. Tort rece inpan pe raft 30 de minute. Rulați cuțit micîn jurul laturilor tortului pentru a slăbi. Inversați prăjiturila raft; dezlipiți pergamentul. Tort răcitcomplet (Centrul Se poate scufunda ușor).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1
Combinați ciocolata șiunt într-un castron mic de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită; se amestecă până când amestecul de ciocolată-unt este topit și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți în sirop de porumb. Glazura racoarepână abia cald, dar încă se toarnă,aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se toarnă glazura pe centrul tortului. Folosind o spatulă mică offset, întindeți glazura deasupra tortului, lăsând o margine simplă de 1/2 inch în jurul marginii superioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4
Lăsați să stea la temperatura camereipână la seturi de glazură, aproximativ 2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți cu cakedome și depozitați la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Folosind cuțitul uscat fierbinte și cuțitul de ștergerecurățați între felii, tăiați tortul în felii.Împărțiți între plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Serviți niște compot candiedorange alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1
Portocalele de sânge sunt disponibile la unele supermarketuri și pe piețele fermierilor. Dacă nu le găsiți,folosiți în schimb un alt citric cu piele subțire(cum ar fi tangelos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Fructe CitriceFructe Citrice
TangeloTangelo
2
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista