Tort De Ciocolată Dulce-Amăruie
Tortul de ciocolată dulce-amăruie necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20 și costă 85 de cenți pe porție. Acest desert are 410 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. 249 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită o sare, zahăr granulat, ciocolată semidulce și zahăr pudră. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Ciocolată Dulce-Amăruie, Tort De Ciocolată Dulce-Amăruie, și Tort De Ciocolată Dulce-Amăruie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul, pregătiți tigaia cu formă de arc: Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Pregătiți un suport în centrul cuptorului.
Așezați o foaie de copt într-un raft sub ea (pentru a prinde orice picături sau vărsări).
Ungeți cu generozitate părțile laterale și fundul unei tigaie cu arc de 9 inci sau 10 inci.
Adăugați câteva linguri de zahăr și agitați ușor, astfel încât toate părțile laterale și fundul tigaiei să fie acoperite cu zahăr. Atingeți excesul de zahăr.
Bateți gălbenușurile de ou cu zahăr: bateți gălbenușurile de ou cu zahărul granulat până când sunt groase și galben pal și formează o panglică când cad din bătător, aproximativ 2 până la 3 minute la viteza medie a unui mixer electric de mână.
Topiți ciocolata: faceți un cazan dublu încălzind un centimetru de apă până la un foc mic într-o cratiță și așezați un castron metalic deasupra acestuia. Asigurați-vă că fundul vasului metalic nu atinge apa de dedesubt.
Așezați ciocolată și 4 linguri de apă împreună în vasul metalic superior al cazanului dublu.
Topiți încet ciocolata peste apă care abia fierbe, amestecând-o până se omogenizează. Dacă ciocolata devine prea groasă și se pare că se va întări, amestecați într-o lingură mai multă apă.
Bateți într-un vârf de sare.
Se lasă să se răcească până se încălzește la atingere.
Faceți baza de aluat: pliați încet ciocolata caldă în amestecul de ouă, amestecând ușor în timp ce adăugați ciocolata. Se amestecă untul înmuiat. Se amestecă coaja de portocală rasă. Se amestecă făina cernută.
Se amestecă bine, dar ușor.
Incorporați albușuri bătute: bateți albușurile până se înțepenesc. (Vezi această minunată explicație a albușurilor de ou luate din la Bonne Cuisine de Madame Sant-Ange.)
Se amestecă o treime din albușurile bătute în amestecul de ouă de ciocolată pentru a-l subția. Îndoiți ușor restul de albușuri bătute, câte o treime odată până când albușurile sunt complet încorporate. Aveți grijă în această etapă să nu amestecați prea mult.
Turnați aluatul în tigaia pregătită cu formă de arc. Aluatul se va apropia de vârful tigaiei. Puneți tigaia pe raftul din mijloc al cuptorului și coaceți la 325 de metri F timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un tester de tort iese curat sau un termometru digital introdus în centru ajunge la 200 de metri f (93 de metri c).
Nu vă faceți griji dacă partea de sus a tortului dvs. de ciocolată coaptă are fisuri în ea! Pe măsură ce tortul se răcește, partea superioară se va așeza și fisurile se vor închide.
Se răcește: se răcește pe un suport timp de 15 minute, apoi se scoate janta exterioară. Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a scoate fundul tigaiei. La frigider.
Când este gata de servit, presărați cu zahăr pudră.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "