Tort De Ciocolată Dulce-Amăruie
Tortul de ciocolată dulce-amăruie este un fără gluten desert. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 311 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de prune uscate, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Dulce-Amăruie, Tort De Ciocolată Dulce-Amăruie, și Tort De Ciocolată Dulce-Amăruie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați prunele fără sâmburi (înmuiați mai întâi în apă fierbinte timp de 30 de minute, dacă aveți timp) în vasul unui robot de bucătărie.
Adăugați extract de vanilie și procesați până când prunele sunt descompuse în bucăți mici; pus deoparte. Ungeți o tigaie rotundă de 10 inci.
Puneți ciocolata într-un vas termorezistent și cuptorul cu microunde (la intervale de 1 minut) până se topește și se omogenizează. Se amestecă untul și se pliază în prune alunele pure și măcinate. Bateți gălbenușurile de ouă cu zahăr cu un mixer electric 4 minute; pliați în amestecul de ciocolată. Bateți albușurile cu sare cu un tel curat până se formează vârfuri tari. Îndoiți albii în amestecul de ciocolată în 3 loturi.
Se toarnă aluat în tigaie pregătit, și de top neted.
Coaceți 20 de minute, rotiți tigaia și continuați să coaceți 57 de minute.
Se lasă să se răcească, se taie în 12 felii și se servește.