Tort De Ciocolată Decadent

Tort De Ciocolată Decadent
Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 438 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr pudră, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Torte decadente cu trufe de ciocolată, Decadent Chocolate Fudge Torte w / zmeură-fără Gluten, Vegan, Paleo, și (Secret sănătos) Decadent tort strat de ciocolata cu o glazura speciala de ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F (350 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Linii de fund doar de două tigăi de 13x9 inci cu folie sau hârtie cerată; pulverizați cu spray de copt cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron mare, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 5 minute sau până când sunt groase și colorate cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestec de tort, apă și ulei; bateți la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați jumătate din aluat (aproximativ 2 1/2 căni) în fiecare tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întindeți aluatul puțin mai sus în colțuri decât în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți 13 până la 17 minute sau până când tortul revine când este ușor atins în centru. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile, dacă este necesar. Întoarceți fiecare tort cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat, fiecare presărat cu 1 lingură de zahăr pudră; îndepărtați cu grijă folia. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Într-un castron mediu, bateți 3/4 cană de frișcă la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte. Într-un alt castron mediu, bateți crema de brânză și 3 linguri de zahăr pudră la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de copt cu microunde și 2 linguri de frișcă la 30 de secunde; se amestecă. Cuptor cu microunde cu 15 până la 30 de secunde mai mult; se amestecă până se topesc chipsurile. Se amestecă chipsurile topite în amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Bucăți De CoptBucăți De Copt
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați frișcă și bomboane de caramel în amestec; se amestecă până se omogenizează bine. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
CarameleCaramele
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
10
Tăiați marginile de prăjituri pentru a face chiar.
11
Tăiați fiecare tort pe jumătate pe lungime. Dacă este necesar, tăiați partea superioară a straturilor pentru a face suprafață plană.
12
Așezați 1 bucată de tort pe platoul de servire; se întinde cu o treime din umplutură (aproximativ 3/4 cană). Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu bucata de tort rămasă. Apăsați ușor în părțile laterale pentru a îndrepta; dacă este necesar, tăiați părțile laterale până la uniformizare. Capac; frigider 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Într-un castron mediu cu microunde, bateți untul la viteză medie până se omogenizează. La viteză mică, bateți ingredientele de glazură rămase până se omogenizează bine. Rezervați 3/4 cană de glazură pentru garnitură; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute sau până când este suficient de gros pentru a pipa. Între timp, cuptorul cu microunde rămase glazura pe mare aproximativ 10 secunde sau până la ușor cald și răspândirea consistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se întinde deasupra torte, lăsând câteva picături în jos. Refrigerați torte aproximativ 30 de minute sau până când glazura este setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
15
Lingura rezervate 3/4 cupa glazura în sac de decorare prevăzute cu vârful mici stele. Țeavă de frontieră decorative în jurul marginilor de sus ale torte. Refrigerați cel puțin 2 ore. (Torte se poate face cu 2 zile înainte; înfășurați bine părțile laterale cu folie de plastic și dați-le la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
16
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista