Tort De Ciocolată Decadent
Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 438 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr pudră, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Torte decadente cu trufe de ciocolată, Decadent Chocolate Fudge Torte w / zmeură-fără Gluten, Vegan, Paleo, și (Secret sănătos) Decadent tort strat de ciocolata cu o glazura speciala de ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F (350 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Linii de fund doar de două tigăi de 13x9 inci cu folie sau hârtie cerată; pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți ouăle cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 5 minute sau până când sunt groase și colorate cu lămâie.
Adăugați amestec de tort, apă și ulei; bateți la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Așezați jumătate din aluat (aproximativ 2 1/2 căni) în fiecare tigaie.
Întindeți aluatul puțin mai sus în colțuri decât în centru.
Coaceți 13 până la 17 minute sau până când tortul revine când este ușor atins în centru. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile, dacă este necesar. Întoarceți fiecare tort cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat, fiecare presărat cu 1 lingură de zahăr pudră; îndepărtați cu grijă folia. Se răcește complet, aproximativ 45 de minute.
Într-un castron mediu, bateți 3/4 cană de frișcă la viteză mare până se formează vârfuri rigide; pus deoparte. Într-un alt castron mediu, bateți crema de brânză și 3 linguri de zahăr pudră la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte.
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de copt cu microunde și 2 linguri de frișcă la 30 de secunde; se amestecă. Cuptor cu microunde cu 15 până la 30 de secunde mai mult; se amestecă până se topesc chipsurile. Se amestecă chipsurile topite în amestecul de brânză cremă.
Adăugați frișcă și bomboane de caramel în amestec; se amestecă până se omogenizează bine. Capac; refrigerați cel puțin 1 oră.
Tăiați marginile de prăjituri pentru a face chiar.
Tăiați fiecare tort pe jumătate pe lungime. Dacă este necesar, tăiați partea superioară a straturilor pentru a face suprafață plană.
Așezați 1 bucată de tort pe platoul de servire; se întinde cu o treime din umplutură (aproximativ 3/4 cană). Repetați straturile de două ori. Se acoperă cu bucata de tort rămasă. Apăsați ușor în părțile laterale pentru a îndrepta; dacă este necesar, tăiați părțile laterale până la uniformizare. Capac; frigider 30 de minute.
Într-un castron mediu cu microunde, bateți untul la viteză medie până se omogenizează. La viteză mică, bateți ingredientele de glazură rămase până se omogenizează bine. Rezervați 3/4 cană de glazură pentru garnitură; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 30 de minute sau până când este suficient de gros pentru a pipa. Între timp, cuptorul cu microunde rămase glazura pe mare aproximativ 10 secunde sau până la ușor cald și răspândirea consistență.
Se întinde deasupra torte, lăsând câteva picături în jos. Refrigerați torte aproximativ 30 de minute sau până când glazura este setată.
Lingura rezervate 3/4 cupa glazura în sac de decorare prevăzute cu vârful mici stele. Țeavă de frontieră decorative în jurul marginilor de sus ale torte. Refrigerați cel puțin 2 ore. (Torte se poate face cu 2 zile înainte; înfășurați bine părțile laterale cu folie de plastic și dați-le la frigider.)
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu 20 de minute înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.