Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură
Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 429 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de albușuri de ou, gălbenușuri de ou, margarină kosher-for-passover pareve și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de Paște cu ciocolată-caise, Tort De Paște Cu Cremă De Ciocolată, și Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. linia inferioară a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu fețe înalte de 2 3/4 inci, cu hârtie pergament. Se amestecă ciocolata și margarina într-o cratiță medie grea la foc mic până se topesc și se omogenizează.
Se ia de pe foc. Se răcește până la călduță.
Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare până la palid și foarte gros, aproximativ 4 minute.
Adăugați amestecul de ciocolată în 2 adaosuri și bateți până se omogenizează bine. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr și bateți până când albii sunt rigizi, dar nu uscați. Îndoiți 1/3 de albi în amestec de ciocolată. Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți torte până când se formează crusta deasupra și testerul introdus în centru iese cu niște aluat umed și câteva firimituri umede încă atașate, aproximativ 55 de minute (partea superioară se poate crăpa). Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul torte pentru a slăbi. Se răcește în tigaie pe raft (torte va cădea și crack).
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Inversați torte pe platou. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la temperatura camerei.)
Măcinați 1/3 cană de zahăr în blender până se formează pulbere fină.
Așezați șervețelul deasupra torte. Cerneti zaharul macinat peste șervețel; îndepărtați ușor șervețelul.
Garnisiți torte cu zmeură, dacă doriți.
Se servește cu sos de zmeură.