Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură

Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură
Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 429 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de albușuri de ou, gălbenușuri de ou, margarină kosher-for-passover pareve și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de Paște cu ciocolată-caise, Tort De Paște Cu Cremă De Ciocolată, și Tort de ciocolată-Espresso cu sos de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. linia inferioară a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu fețe înalte de 2 3/4 inci, cu hârtie pergament. Se amestecă ciocolata și margarina într-o cratiță medie grea la foc mic până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc. Se răcește până la călduță.
3
Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile și 3/4 cană de zahăr într-un castron mare până la palid și foarte gros, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați amestecul de ciocolată în 2 adaosuri și bateți până se omogenizează bine. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile într-un alt castron mare până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr și bateți până când albii sunt rigizi, dar nu uscați. Îndoiți 1/3 de albi în amestec de ciocolată. Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți torte până când se formează crusta deasupra și testerul introdus în centru iese cu niște aluat umed și câteva firimituri umede încă atașate, aproximativ 55 de minute (partea superioară se poate crăpa). Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul torte pentru a slăbi. Se răcește în tigaie pe raft (torte va cădea și crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Inversați torte pe platou. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la temperatura camerei.)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Măcinați 1/3 cană de zahăr în blender până se formează pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Așezați șervețelul deasupra torte. Cerneti zaharul macinat peste șervețel; îndepărtați ușor șervețelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
10
Garnisiți torte cu zmeură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
11
Se servește cu sos de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista