Tort De Ciocolată De Paște

Tort De Ciocolată De Paște
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și desert prietenos cu fodmap? Tort de ciocolată de Paște ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 53 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ouă, ciocolată semidulce, margarină pareve și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de Paște cu ciocolată-caise, Crema De Ciocolata Paște Torte, și Tort de ciocolată de Paște cu sos de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie 9 inch springform cu folie. Folie de grăsime.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Topiți margarina și ciocolata la foc mic. Se amestecă până se omogenizează și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MargarinăMargarină
3
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, bateți albușurile până se rigidizează; aproximativ 2 minute. Într-un castron separat, bateți gălbenușurile și zahărul până când sunt groase și palide; aproximativ 1 minut. Se amestecă amestecul de ciocolată și se amestecă migdalele. Îndoiți albii bătuți, 1/3 la un moment dat, în ciocolată până când nu rămân dungi de alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Răzuiți în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați o tigaie de 8 inci cu 1 inch de apă în ea pe raftul inferior al cuptorului (pentru a face torta mai umedă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Coaceți torte pe raftul central la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 până la 50 de minute sau până când părțile încep să se îndepărteze de tigaie și partea superioară este așezată în centru. Acoperiți torta ușor cu folie pentru ultimele 20 de minute de coacere. Notă: nu vă faceți griji dacă tortul se fisurează, deoarece partea de sus va fi în partea de jos mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Se răcește pe grătar timp de 10 minute și apoi se îndepărtează cu grijă părțile laterale ale tigaiei. Inversați pe o farfurie de servire și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista