Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată de bază. Această rețetă servește 12. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 350 calorii. Un amestec de scurtare, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați tort de ciocolată fără ouă de bază, tort de ciocolată din grâu integral, Tort De Ciocolată De Bază, și Rețetă De Bază Pentru Tort De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți ciocolata deasupra unui broiler dublu; aduceți apa la fierbere. Reduceți căldura la minim; gatiti pana se topeste ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Bateți scurtarea la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Adăugați ciocolată, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
5
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de ciocolată alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Se amestecă la viteză mică după fiecare adăugare până se omogenizează.
7
Adăugați apă, amestecând bine. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Apă
8
Se toarnă aluatul în două torturi rotunde de 9 inci unse și făinate.
9
Coaceți la 350 timp de 30 până la 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă. Înghețați după dorință.