Tort De Ciocolată Cu Trei Straturi Cu Glazură

Tort De Ciocolată Cu Trei Straturi Cu Glazură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu trei straturi cu glazură. O porție conține 489 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cacao de proces olandez, cum ar fi rodelle, smântână grea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată, Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și (Secret sănătos) Decadent tort strat de ciocolata cu o glazura speciala de ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați 3 tigăi rotunde de 8 inch. Dacă se dorește, linia de fund cu runde de parchment.In o cratiță, aduceți apa la fierbere. Opriți focul și amestecați Ciocolata, Pudra de cacao și cafeaua instant. Se amestecă până se topește ciocolata și amestecul este neted. Se amestecă vanilia. Se lasă deoparte să se răcească aproximativ 10 minute.Între timp, cernem împreună ambele făină, bicarbonat de sodiu și salt.In vasul unui mixer de stand prevăzut cu o paletă, bate untul până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați zahărul și bateți pe mediu înalt timp de aproximativ 3 minute, răzuind adesea părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza mixerului la mediu scăzut și adăugați ouăle încet câteva linguri la un moment dat. Bateți doar până se încorporează, apoi bateți în smântână.Cu mixerul încă scăzut, adăugați amestecul de făină și amestecul de ciocolată alternativ, terminând cu făina. Răzuiți din nou părțile laterale ale bolului și amestecați bine, dar nu exagerați. Împărțiți aluatul între cele trei Tigăi și coaceți timp de aproximativ 23 de minute sau până când prăjiturile revin la atingere. Poate fi necesar să amestecați prăjiturile în cuptor la jumătatea drumului, astfel încât să se coacă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să se răcească timp de 10 minute pe o grătar, apoi inversați și lăsați să se răcească complet înainte de îngheț.Glazură: pentru a face glazura, bateți untul până devine cremos. Adăugați treptat zahărul și bateți până se amestecă bine, apoi adăugați pudra de cacao și bateți până se amestecă, ar trebui să arate sfărâmicios și pastos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Adăugați smântâna și sarea și bateți bine, apoi adăugați treptat smântâna, răzuind părțile laterale ale bolului, până când glazura începe să arate netedă și cremoasă. Gustați și reglați zahărul și smântâna după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Ingrediente

1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3/4 cană făină de tort3/4 cană făină de tort1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao în stil naturalpudră de cacao în stil natural3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 cani ambalate zahăr brun închis1/2 cani ambalate zahăr brun închis591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilHershey ' s dark sau Dutch procesează cacao, cum ar fi RodelleHershey ' s dark sau Dutch procesează cacao, cum ar fi Rodelle3mariouă la temperatura camerei și ușor bătut într-un castron separatouă la temperatura camerei și ușor bătut într-un castron separat1Oreos dublu umplutcafea instant sau pudră de espressocafea instant sau pudră de espresso1081 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.3/4 cană făină universală-cântărește-o dacă poți3/4 cană făină universală-cântărește-o dacă poți43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsmântână grea plus mai mult după cum este necesar (sau folosiți o combinație de smântână și lapte integral)smântână grea plus mai mult după cum este necesar (sau folosiți o combinație de smântână și lapte integral)1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1pinchpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână la temperatura camereismântână la temperatura camerei23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsmântână, temperatura camereismântână, temperatura camerei2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.unt nesărat la temperatura camerei (2 bețe)unt nesărat la temperatura camerei (2 bețe)83 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, înmuiatunt nesărat, înmuiat1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată neîndulcită, tocată - orice marcă este în regulăciocolată neîndulcită, tocată - orice marcă este în regulă1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)2551 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cupe cernute zahăr cofetari, cerne sau aerate înainte de Utilizare (desprecupe cernute zahăr cofetari, cerne sau aerate înainte de Utilizare (despre
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista