Tort de ciocolată cu glazură de puf de cacao

Tort de ciocolată cu glazură de puf de cacao
Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 870 calorii. Această rețetă servește 12. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, bicarbonat de sodiu, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de cacao, Tort de ciocolată cu un bol cu glazură de cremă de cacao, și Triple Ciocolată Cacao Bufe Krispy Tratează pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor tava de tort de 13 pe 9 inci cu spray de copt. Tapetați tigaia cu hârtie pergament pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o curea; pulverizați încă o dată cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul brun, făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, amestecați împreună ouăle, smântâna, uleiul și 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Hârtie De OrezHârtie De Orez
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați ingrediente umede la ingredientele uscate și amestecați până când amestecul este o pastă groasă.
4
Se amestecă pudra de espresso în apă clocotită, apoi se amestecă în aluat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Puneți ciocolata într-un castron mic și cuptorul cu microunde până se omogenizează și se topește, 1 până la 2 minute, oprind cuptorul cu microunde pentru a amesteca ciocolata la fiecare 30 de secunde. Se amestecă ciocolata topită în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
8
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți în tigaie 10 minute. Trageți tortul pe un suport de răcire folosind slingul de pergament și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Între timp, pulsați pufurile de cacao și laptele praf în robotul de bucătărie până când sunt pudrate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cacao Pufuri CerealeCacao Pufuri Cereale
Lapte PrafLapte Praf
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Așezați atașamentul pe mixer electric. Bateți crema de brânză și untul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Adăugați 1 linguriță de vanilie rămasă și bateți până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
12
Reduceți viteza la cea mai mică setare și adăugați zahărul cofetarilor. Bateți până se încorporează, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului cu spatulă de cauciuc, după cum este necesar, 30 până la 60 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și continuați să bateți până când glazura este ușoară și pufoasă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Reduceți din nou viteza la cea mai mică setare; adăugați pufuri de cacao-amestec de lapte praf și bateți până se combină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cacao Pufuri CerealeCacao Pufuri Cereale
Lapte PrafLapte Praf
14
Frost top și laturile tortului răcit.
15
Servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista