Tort de ciocolată cu glazură de puf de cacao

Tort de ciocolată cu glazură de puf de cacao
Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 870 calorii. Această rețetă servește 12. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, bicarbonat de sodiu, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de cacao, Tort de ciocolată cu un bol cu glazură de cremă de cacao, și Triple Ciocolată Cacao Bufe Krispy Tratează pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor tava de tort de 13 pe 9 inci cu spray de copt. Tapetați tigaia cu hârtie pergament pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o curea; pulverizați încă o dată cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul brun, făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mediu, amestecați împreună ouăle, smântâna, uleiul și 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ingrediente umede la ingredientele uscate și amestecați până când amestecul este o pastă groasă.
4
Se amestecă pudra de espresso în apă clocotită, apoi se amestecă în aluat până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Puneți ciocolata într-un castron mic și cuptorul cu microunde până se omogenizează și se topește, 1 până la 2 minute, oprind cuptorul cu microunde pentru a amesteca ciocolata la fiecare 30 de secunde. Se amestecă ciocolata topită în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți în tigaie 10 minute. Trageți tortul pe un suport de răcire folosind slingul de pergament și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Între timp, pulsați pufurile de cacao și laptele praf în robotul de bucătărie până când sunt pudrate. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cacao Pufuri CerealeCacao Pufuri Cereale
Lapte PrafLapte Praf
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Așezați atașamentul pe mixer electric. Bateți crema de brânză și untul la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
Adăugați 1 linguriță de vanilie rămasă și bateți până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
12
Reduceți viteza la cea mai mică setare și adăugați zahărul cofetarilor. Bateți până se încorporează, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului cu spatulă de cauciuc, după cum este necesar, 30 până la 60 de secunde. Creșteți viteza la mediu-mare și continuați să bateți până când glazura este ușoară și pufoasă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Reduceți din nou viteza la cea mai mică setare; adăugați pufuri de cacao-amestec de lapte praf și bateți până se combină, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cacao Pufuri CerealeCacao Pufuri Cereale
Lapte PrafLapte Praf
14
Frost top și laturile tortului răcit.
15
Servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista