Tort De Ciocolată Cu Glazură De Mocha

Tort De Ciocolată Cu Glazură De Mocha
Tortul de ciocolată cu glazură de Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 668 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 15. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, făină de tort, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Mocha congelat cu glazură de Ganache de ciocolată, Tort de ciocolată Fudge Bundt cu glazură de Mocha de mentă, și Gogoși sănătoase de Mocha cu glazură de Mocha de ciocolată neagră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înveliți o tigaie de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit și praf cu 1 linguriță de făină de tort; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Făină De TortFăină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Combinați cacao și ciocolată într-un castron mic; adăugați apă clocotită, amestecând până se topește ciocolata. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Combinați zahărul, untul și uleiul într-un castron mare; bate la viteza medie a unui mixer aproximativ 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați vanilie și ouă; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Combinați 2 1/4 căni de făină de tort și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți la 350 timp de 30 până la 32 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați să se răcească complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Întindeți glazura de Mocha peste tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MochaMocha
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista