Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte Caramel

Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte Caramel. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 1029 calorii, 11g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă ați importat ciocolată cu lapte, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Cupcakes cu Caramel cu glazură de ciocolată cu lapte, Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată cu lapte, și Tort de ciocolată cu Crunch de ciocolată cu lapte și sos de Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați trei tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci, cu spray antiaderent. Linia de jos a tigăi cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateti faina si urmatoarele 4 ingrediente intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun și untul într-un castron mare până la pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri alternativ cu zară în 2 adaosuri. Bateți în 1/2 cană de apă călduță. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
ApăApă
OuăOuă
4
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite (aproximativ 2 1/3 căni pentru fiecare). Blaturi netede.
5
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centrul prăjiturilor iese curat, aproximativ 22 de minute. Se răcește complet în tigăi pe rafturi. Inversați prăjiturile pe runde de carton cu diametrul de 9 inci sau pe fundul tigaiei (prăjiturile sunt delicate). Îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă TartăFormă Tartă
1
Combinați ciocolata cu lapte și ciocolata dulce-amăruie într-un castron mare. Se amestecă zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță medie la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe fără a se amesteca până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, ocazional perindând părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 10 minute. Adăugați cu grijă și încet frișcă (amestecul va bule puternic). Se amestecă la foc mic până când se dizolvă orice bucăți de caramel tare și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
FrișcăFrișcă
Caramel BițiCaramel Biți
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
2
Se toarnă caramel peste ciocolată; lăsați să stea 1 minut pentru a permite ciocolatei să se înmoaie, apoi bateți până când ciocolata este topită și netedă. Răciți glazura de ciocolată-caramel până se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei înainte de a continua.
4
Folosind mixerul electric, bateți glazura doar până când culoarea seamănă cu ciocolata cu lapte și glazura este ușor de răspândit, aproximativ 1 minut (nu exagerați sau glazura va deveni rigidă și granulată). Dacă este necesar pentru a corecta granulația, setați vasul cu glazură peste cratița cu apă clocotită timp de intervale de 10 secunde, amestecând doar până când glazura este netedă și răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
GlazuraGlazura
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Așezați 1 strat de tort pe platou, cu partea plată în sus.
6
Întindeți 1 cană glazură uniform deasupra. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în sus, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți 1 cană glazură deasupra. Se acoperă cu al treilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus, apăsând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului, învârtindu-se decorativ. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista