Tort De Ciocolată-Citrice Cu Portocale Confiate
O porție conține 359 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă din rețetele mele are 134 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de ulei de măsline cu portocale de sânge confiate și fistic prăjit, Tort de ghimbir proaspăt cu glazură de citrice confiate, și Cupcake de clementină de ciocolată cu felii de citrice confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 2 (9 inci). Căptușiți fundul tigăilor cu hârtie pergament. Ungeți ușor hârtia pergament.
Topiți ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 1/2 minute sau până la omogenizare, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Bateți untul și zaharurile la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până se omogenizează bine (aproximativ 3 minute).
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Adăugați ciocolată topită, bătând doar până se omogenizează.
Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Adăugați treptat la amestecul de ciocolată alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. (
Se amestecă vanilia în cafea fierbinte. Adăugați treptat amestecul de cafea la aluat într-un flux lent și constant, bătând la viteză mică doar până la amestecare.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 timp de 38 până la 42 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi în grătar și lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
Întindeți umplutura de Ganache bătută între straturi, întinzându-se pe marginile tortului și nivelând cu o spatulă offset. Apăsați ușor stratul superior de tort în jos, apăsând o cantitate mică de umplutură de Ganache dintre straturi și întindeți umplutura în jurul părților laterale ale tortului, completând orice goluri între straturi.
Întindeți glazura de șapte Minute deasupra și părțile laterale ale tortului. Rotiți glazura folosind spatele unei linguri, dacă doriți. Se acoperă cu portocale confiate.