Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate
Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 417 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, albușuri de ou, ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mousse de Avocado de ciocolată neagră cu banane caramelizate cu nucă de cocos, Oreo-Crustă Mousse De Ciocolată Albă Torte, și Tort de ciocolată albă congelată și mousse de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați tava cu arc cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 2 3/4 inci cu spray antiaderent. Tigaie de praf cu făină. Se amestecă untul și ambele bomboane de ciocolată într-o cratiță mică, la foc mic, până se topesc și se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
Folosind mixerul electric, bateți ouăle și zahărul într-un castron mare până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Bate în vanilie. Se amestecă amestecul de ciocolată. Cernem făina și împăturim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți până când testerul introdus în centrul brownie-ului iese cu firimituri uscate atașate, aproximativ 18 minute. Se răcește complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Se amestecă ciocolata albă și 3/4 cană smântână într-o cratiță medie grea la foc mic doar până când ciocolata albă este topită. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți restul de 3/4 cană de cremă într-un alt castron mare până se formează vârfuri. Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile de ou într-un castron mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți ușor albii, apoi frișca, în amestec de ciocolată albă. Spoon mousse deasupra brownie în tigaie; blat neted. Acoperiți torte și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Frișcă
Albușuri De Ou
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
1
Preîncălziți broilerul. Tapetați foaia mare de copt mare cu folie. Pulverizați folie cu spray antiaderent. Aruncați feliile de banane cu zahăr și suc de lămâie într-un castron mare pentru a acoperi; aranjați într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Se fierbe până când bananele încep să se caramelizeze, aproximativ 3 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Banane
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pui Broiler
Bol
Folie De Aluminiu
2
Eliberați părțile laterale din torte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați torte pe platou. Se acoperă cu banane caramelizate.