Tort De Ciocolată Bourbon

Tort De Ciocolată Bourbon
Tortul de ciocolată Bourbon necesită în jur aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 581 calorii. Pentru $1.7 pe portie, veți obține un desert care servește 10. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți whisky bourbon, făină, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 514 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Tort cu strat de Bourbon cu Ganache Bourbon și cremă de unt cu ciocolată cu lapte, Tort de crep Bourbon cu Ganache de ciocolată cu caramel Bourbon, și Tort De Ciocolată-Bourbon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul, pregătiți tigaia bundt: Preîncălziți cuptorul la 325 F. F. Unt și făinați interiorul unei tigaie bundt mari (10 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Topiți ciocolata: topiți ciocolata într-un cuptor cu microunde sau într-un cazan dublu peste apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Lasă să se răcească. Puneți o cană de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Se amestecă pudră de espresso instant, pudră de cacao, apă clocotită, bourbon, sare: puneți pudră de espresso instant (sau cafea instant) și pudră de cacao într-o cană de măsurare de sticlă mare (cel puțin 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
5
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la linia de măsurare de 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Se amestecă până se dizolvă pulberile. Se amestecă bourbonul și sarea. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
(tub Mare)(tub Mare)
7
Bateți untul, adăugați zahărul, ouăle, vanilia, bicarbonatul de sodiu, ciocolata topită: bateți untul până devine pufos (2-3 minute la maxim folosind un mixer electric).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
8
Adăugați zahăr și bateți un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Adăugați ouăle pe rând, bătând un minut după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
10
Adăugați extractul de vanilie, bicarbonatul de sodiu și ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
11
Alternați adăugarea amestecului de espresso bourbon cu făină: cu mixerul la cea mai mică viteză, bateți într-o treime din amestecul de cacao espresso bourbon. Când lichidul este absorbit, bateți în jumătate din făină (1 cană). Repetați adăugările, terminând cu amestecul de bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Coaceți: răzuiți aluatul în tigaia bundt pregătită și neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Se coace la 325 F până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Se răcește, se presară cu whisky și zahăr pudră: mutați tortul într-un suport. Desfaceți ușor după 15 minute și presărați tortul cu puțin mai mult whisky bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
WhiskyWhisky
15
Lăsați tortul să se răcească complet înainte de servire.
16
Presărați zahăr pudră printr-o sită de plasă peste tort înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista