Tort De Ciocolată-Alune Fără Făină
Tortul de ciocolată-alune fără făină este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,41 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie de cacao, zahăr brun auriu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Alune De Ciocolată Fără Făină, Tort De Alune De Ciocolată Fără Făină, și Tort De Alune De Ciocolată Fără Făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci. Linia de jos a tigaiei cu hârtie pergament rotundă. Înfășurați bine în afara tigaiei cu 3 straturi de folie rezistentă.
Combinați ciocolata și untul într-un castron metalic mediu; puneți vasul peste cratița cu apă clocotită.
Bateți până când amestecul este topit și neted.
Scoateți vasul de peste apă.
Bateți ouăle, zahărul brun auriu și 1/4 cană Frangelico într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de ciocolată și bateți până se omogenizează. Se amestecă alunele măcinate și 1 linguriță sare kosher grosieră.
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare de prăjire.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea laturilor tigaiei cu formă de arc.
Se introduce în tigaie cu formă de arc pentru cuptor și cort cu folie.
Coaceți până când tortul este așezat în centru și partea superioară este uscată la atingere, aproximativ 1 1/2 ore (partea superioară a tortului va rămâne strălucitoare).
Scoateți tortul din tigaia de prăjire; îndepărtați folia de deasupra și din exteriorul tigaiei. Tort rece în tigaie pe raft. Chill tort până la rece, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.
Folosind mixerul electric, bateți frișca și restul de 1/4 cană Frangelico într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Rulați cuțitul în jurul laturilor pentru a slăbi tortul. Eliberați părțile laterale ale tigaiei.
Transferați pe plăci. Se acoperă cu frișcă; se presară alune prăjite tocate.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Verdad Santa Ynez Valley Tempranillo cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo]()
Verdad Santa Ynez Valea Tempranillo
Vinul este corpolent mediu și are un profil foarte aromat, cu vișine și petale de trandafir și condimente. Pe palat sunt cireșe tarte, tutun, condimente tari și cacao. Îmi plac aromele unice concentrate pe care le are acest vin și mi-a plăcut Tempranillo în butoi de la început. Amestec: 75% Tempranillo, 17% Syrah, 8% Graciano