Torta de ciocolată-alune ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 258 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, zahăr pudră, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Încercați Ciocolata Alune Torte, Ciocolata Alune Torte, și Ciocolata Alune Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit și presărați cu 2 lingurițe de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Așezați alunele într-o tigaie antiaderentă medie. Gatiti la foc mediu 6 minute sau pana se prajeste usor, amestecand frecvent. Întoarceți nucile pe un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Rolați prosopul; frecați pielea. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Condimente Uscate Freca
4
Așezați alunele într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați 3 linguri de făină; procesați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Combinați 1 cană de zahăr granulat și următoarele 6 ingrediente (zahăr prin 3 albușuri) într-un castron mare; se amestecă bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Adăugați amestecul de alune și amestecați bine. Bateți 7 albușuri la viteza mare a unui mixer până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 3 linguri de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți o treime din amestecul de albuș de ou în amestecul de cacao; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Puneți lingura în tigaia pregătită cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Alune
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Coaceți torte la 350 timp de 40 de minute sau până când este setat; se răcește torte pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
10
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Aranjați zmeura deasupra torte și Cerneți zahărul pudră peste zmeură.