Tort De Ciocolată Albă-Fudge
O porție conține 506 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă $2.23 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ciocolata alba-Fudge Torte ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, frișcă, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciocolată Și Cireșe Fudge Torte, Tort de ciocolată cu glazură de Fudge de Paște, și Decadent Chocolate Fudge Torte w / zmeură-fără Gluten, Vegan, Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 400 F. Spray 9-inch springform pan cu spray de gătit antiaderent. Într-o cratiță mare, topiți ciocolata semidulce și untul la foc mediu-mic, amestecând continuu până se omogenizează. Se răcește 35 de minute sau până se răcește complet.
Între timp, bateți ouăle într-un castron mic la viteză mare timp de 5 minute sau până la triplarea volumului. Îndoiți ouăle în ciocolată răcită până se omogenizează bine.
Se toarnă în tigaie pulverizată.
Se coace la 400 buc. F. timp de 15 până la 20 de minute. Marginile tort va fi setat, dar centrul va jiggle atunci când sa mutat. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 1 1/2 ore sau până se răcește complet. Dați la frigider 1 1/2 ore sau până când este ferm.
Încălziți ciocolata albă și 3 linguri de frișcă într-o cratiță mică grea la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata se topește. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul pudră și crincormme de cacao până se omogenizează. În timp ce bateți, adăugați încet amestecul de ciocolată albă până se omogenizează. Într-un castron mic răcit, bateți frișca rămasă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestec de ciocolată albă. Îndoiți în chipsuri de ciocolată în miniatură.
Se întinde peste tort. Se dă la frigider până când este ferm, 1 oră sau peste noapte.
Pentru a pregăti sosul, scurgeți zmeura, rezervând sirop.
Adăugați apă în sirop pentru a face 3/4 cană. Într-o cratiță mică, combinați amestecul de sirop și amidonul de porumb; se amestecă bine.
Adăugați jeleu; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si se limpezeste. Se amestecă zmeura. Se dă la frigider până la rece.
Serviți sosul cu desert. A se păstra la frigider.