Tort de ciocolată albă congelată și mousse de zmeură

Tort de ciocolată albă congelată și mousse de zmeură
Această rețetă servește 12 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 531 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, CR arrumme de cassis, zmeură de coș și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bombes cu Mousse congelată de ciocolată albă și zmeură, Tort De Zmeură De Ciocolată Congelată, și Oreo-Crustă Mousse De Ciocolată Albă Torte.

Instrucțiuni

1
Se macină fin bucățile de cookie în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
2
Adăugați unt; amestecați până când firimiturile sunt umede. Apăsați amestecul pe părțile inferioare și la jumătatea drumului ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 3/4 inci. Congelați în timp ce pregătiți mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
1
Puneți lichiorul într-o cratiță medie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Presărați gelatina peste lichior; lăsați să stea până se înmoaie gelatina, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LichiorLichior
3
Apăsați ferm zmeura prin sită într-o ceașcă mare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
4
Adăugați suficiente sucuri rezervate în piure în cană pentru a măsura 1 2/3 căni amestec de fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
5
Adăugați amestecul de fructe de pădure și 1/2 cană de zahăr în amestecul de gelatină. Se amestecă la foc mediu-mic doar până se dizolvă zahărul și gelatina, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
6
Se ia de pe foc.
7
Adăugați ciocolată albă; se amestecă până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
8
Transferați amestecul de zmeură într-un castron mare. Se răcește până se îngroașă, dar nu se fixează, amestecând des, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Bateți smântâna, zahărul pudră și vanilia în castron până se formează vârfuri rigide. Îndoiți crema în amestec de zmeură în 3 completări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ZmeurăZmeură
VanilieVanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Transferați mousse în crustă; blat neted. Congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore. (Se poate face cu 4 zile înainte. Acoperi; congela.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
11
Tăiați în jurul laturilor tigaiei; eliberați laturile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați torte pe platou. Aranjați zmeura în jurul marginii superioare a torte. Decorează cu frunze de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
CiocolataCiocolata
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista