Tort de ciocolata cu migdale espresso
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, prăjitura de ciocolată cu migdale espresso ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,06 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 339 de calorii . Această rețetă servește 12. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de granule espresso, espresso, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37% . Rețete similare sunt Brioșele de prăjitură cu cafea espresso ,cupcakes cu ciocolată espresso cu cremă de unt moca și pufuletele cu cremă espresso cu fil .
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mic; se lasa la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați migdalele și 2 linguri de zahăr; acoperiți și procesați până la măcinare. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul rămas până devine ușor și pufos.
Se adauga galbenusurile, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți ciocolata, espresso, cacao, sucul de portocale, granule de espresso, vanilie și amestecul de migdale rezervat.
Bateți albușurile rezervate spumă la mare până se formează vârfuri tari. Îndoiți albușurile în aluat.
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie cu arc.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți la 350° timp de 42-48 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute.
Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește complet.
Decorați cu zahăr de cofetă, bucle de ciocolată și boabe de cafea dacă doriți.