Tort de ciocolata cu migdale espresso

Tort de ciocolata cu migdale espresso
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia de rețete, prăjitura de ciocolată cu migdale espresso ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,06 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 339 de calorii . Această rețetă servește 12. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de granule espresso, espresso, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 37% . Rețete similare sunt Brioșele de prăjitură cu cafea espresso ,cupcakes cu ciocolată espresso cu cremă de unt moca și pufuletele cu cremă espresso cu fil .

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mic; se lasa la temperatura camerei 30 de minute. Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați migdalele și 2 linguri de zahăr; acoperiți și procesați până la măcinare. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, OpționalZahăr Cofetar, Bucle De Ciocolată și Boabe De Cafea, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul rămas până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se adauga galbenusurile, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți ciocolata, espresso, cacao, sucul de portocale, granule de espresso, vanilie și amestecul de migdale rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
4
Bateți albușurile rezervate spumă la mare până se formează vârfuri tari. Îndoiți albușurile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
5
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie cu arc.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți la 350° timp de 42-48 de minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Decorați cu zahăr de cofetă, bucle de ciocolată și boabe de cafea dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista