Tort De Ceai Înmuiat În Mandarină
Tortul de ceai înmuiat în mandarină necesită în jur 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți pe porție, primești un desert care servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 535 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită coajă de portocală, sare, suc de lămâie și ouă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Tort de ceai Tres Leches cu miere Riesling fructe înmuiate, Irish Tea Brack (Pâine De Stafide Înmuiată În Ceai), și Irish Tea Brack (Pâine De Stafide Înmuiată În Ceai) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Ungeți o tigaie cu 6 căni. Tapetați fundul cu pergament sau hârtie cerată, apăsând-o ferm.
Se toarnă firimiturile de pâine în tigaie și se agită pentru a acoperi părțile laterale, apoi se răstoarnă orice firimituri suplimentare. Într-un castron mic, combinați coaja de mandarină, sucul de mandarină și sucul de lămâie. Se amestecă și se lasă deoparte. Cernem împreună făina pre-cernută, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer manual), cremați untul până devine pufos.
Adăugați zahărul și amestecați bine.
Adăugați ouăle câte 1 și amestecați bine. Cu mixerul funcționând la viteză mică, adăugați loturi alternante de ingrediente uscate și zară până când aluatul este doar amestecat.
Adăugați sucul de fructe și coaja și amestecați.
Se toarnă în tigaia pregătită și se așează pe o tigaie.
Coaceți pe tava până când tortul este ferm în centru și un tester introdus în centru iese uscat și curat (câteva firimituri sunt în regulă), 70 până la 80 de minute.
Când tortul este gata, lăsați să se răcească în tigaie 15 minute (va fi în continuare cald). Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei. Așezați un suport de sârmă pe o tavă cu foi cu laturi (pentru a prinde glazura) și întoarceți tortul pe raft. Îndepărtați hârtia cerată. Folosind un baster de curcan sau o perie de patiserie, întindeți glazura pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului și lăsați-o să se înmoaie. Repetați până când toată glazura este epuizată, inclusiv orice glazură care a picurat pe tava pentru foi.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei sau, învelit în folie de plastic, la frigider (bine învelit, tortul va dura până la o săptămână).
Se servește la temperatura camerei, în felii subțiri.
Glazură: într-un castron, amestecați sucurile și zahărul împreună până când zahărul este dizolvat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.