Tort de catifea roșie „Pește”.
Tortul „Fishy” Red Velvet durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 347 de calorii , 5 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 72 de cenți pe porție , obțineți un desert care servește 16. Este perfect pentru ziua îndrăgostiților . 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână colorant alimentar, făină de prăjitură, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Vip Red Velvet Rope Cake , Red Velvet V Cake și Healthy Vegan Red Velvet Brownies .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți cu vanilie, aroma de unt și colorant alimentar, dacă doriți.
Combinați făina, cacao și bicarbonat de sodiu.
Combinați zara și oțetul.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de zară la amestecul de smântână. batand bine dupa fiecare adaugare.
Se toarnă în trei unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru glazură, amestecați laptele și făina într-o cratiță. Gatiti, la foc mediu, amestecand continuu, timp de 5 minute sau pana se ingroasa. Acoperiți și răciți.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți aroma de vanilie și unt. Adăugați treptat amestecul de lapte răcit și bateți 4 minute sau până când devine ușor și pufos. Tort răcit cu îngheț. Decorați cu pește gumos și viermi, dacă doriți.