Tort de catifea roșie „Pește”.

Tort de catifea roșie „Pește”.
Reteta "Fishy" Red Velvet Cake se poate face in aproximativ 45 de minute. Pentru 72 de cenți per porție, obțineți un desert care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 20 g de grăsimi și un total de 347 de calorii. Această rețetă este pe placul a 6 bucătari și bucătari. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Îndrăgostiților. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Prajitura Red Velvet Tres Leches {Red Velvet Week}, Red Velvet Sheet Cake cu glazură clasică Red Velvet și prăjituri Red Velvet alb-negru {Red Velvet Week/Saturdays with Rachael Ray}.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește Gumos și Viermi, OpționalPește Gumos și Viermi, Opțional
Pește Gumos și Viermi, OpționalPește Gumos și Viermi, Opțional
1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional1 Sticlă (1 Uncie) Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sticla Colorant Alimentar Rosu, OptionalSticla Colorant Alimentar Rosu, Optional
2
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Bateți cu vanilie, aroma de unt și colorant alimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
3
Combinați făina, cacao și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Combinați zara și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
5
Adăugați amestecul de făină alternativ cu amestecul de zară la amestecul de smântână. batand bine dupa fiecare adaugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Se toarnă în trei unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pentru glazură, amestecați laptele și făina într-o cratiță. Gatiti, la foc mediu, amestecand continuu, timp de 5 minute sau pana se ingroasa. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți aroma de vanilie și unt. Adăugați treptat amestecul de lapte răcit și bateți 4 minute sau până când devine ușor și pufos. Tort răcit cu îngheț. Decorați cu pește gumos și viermi dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
GummiesGummies
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Red Velvet Cake. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Învechit timp de 12 luni pe drojdie înainte de eliberare, oferă în mod constant arome premium. Acest cava vioi și acidulat se va combina bine cu majoritatea tapas-urilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi, cremoase. Are stil și substanță mai mult decât suficient pentru a fi un aperitiv excelent de unul singur.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista