Tort De Catifea Roșie Fără Gluten
Tortul de catifea roșie fără Gluten ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 12 porții cu 381 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână glazură de brânză frișcă, unt, culoare alimentară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 71 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Catifea Roșie Fără Gluten, Tort De Catifea Roșie Fără Gluten, și Rulou De Tort Din Catifea Roșie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați Generos fundul numai de tigaie pătrată de 8 sau 9 inci cu spray de gătit (fără făină).
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, zeama, culoarea alimentelor, bicarbonatul de sodiu, untul și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește pe suportul de răcire 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet.
Așezați tortul pe farfuria de servire. Îngheț de sus și părți de tort cu crema de branza glazura; se presara cu cacao.
Tăiați în 4 rânduri cu 3 rânduri.