Tort de catifea roșie cu glazură de unt
Tortul de catifea roșie cu glazură de unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 537 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 8. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec instant de budincă de ciocolată, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort de catifea roșie cu glazură de unt, Rola De Tort De Catifea Rosie, și Cupcakes din catifea roșie cu glazură de cremă de unt de Marshmallow.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină 2 tigăi de tort de 9 inch. Într-un bol, cernem împreună făina de tort, amestecul de budincă de ciocolată, pudra de cacao și sarea.
Într-un castron mare, bateți 1/2 cană de unt cu 1 1/2 cană de zahăr cu un mixer electric până la crem; bateți ouăle, pe rând, și bateți până când amestecul este pufos, aproximativ 1 minut. Bateți în amestecul de făină, alternând cu zară, în mai multe adăugiri.
Se amestecă în 1 linguriță de extract de vanilie și culoarea roșie a alimentelor până când aluatul este uniform colorat. Într-un castron, amestecați bicarbonatul de sodiu cu oțet și pliați ușor amestecul spumos ușor în aluat.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată sau cu firimituri umede, aproximativ 30 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de îngheț.
Pentru înghețare, Așezați făina universală într-o cratiță și amestecați treptat laptele în făină, aproximativ 2 linguri la un moment dat, până când se combină fără probleme. Aduceți amestecul la foc mic la foc mediu-mic, amestecând constant până se îngroașă și neted; se lasă să se răcească complet. Bateți 1 cană de zahăr și 1 cană de unt într-un bol cu un mixer electric până la pufos, aproximativ 1 minut, și bateți treptat în amestecul de lapte răcit; adăugați 1 linguriță de extract de vanilie. Bateți glazura până când este pufoasă și răspândită, încă 1 până la 2 minute.