Tort De Catifea Roșie Cu 18 Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de catifea roșie cu 18 straturi. Această rețetă servește 16 și costă 1,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 692 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, amestec de tort betty, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort Cu Strat De Catifea Roșie, și Tort Cu Strat De Catifea Roșie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați Tigăi rotunde de 3 (8 inci) cu spray de gătit. Linia de jos a fiecărei tigaie cu hârtie pergament de gătit. Pulverizați hârtie pergament cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți ingredientele de tort alb la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Acoperiți ușor și refrigerați.
Într-un alt castron mare, bate ingrediente tort catifea roșie pe viteză mică 30 secunde, apoi pe viteza medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Întindeți 1/2 cană de aluat de catifea roșie în partea de jos a fiecărei tigaie. Acoperiți ușor și refrigerați aluatul rămas.
Așezați toate cele 3 tigăi pe raftul cuptorului poziționat în centrul cuptorului.
Coaceți aproximativ 8 minute sau până când tortul este setat când este ușor atins în centru.
Pentru următorul strat de tort, întindeți 1/2 cană de aluat alb uniform peste fiecare strat de catifea roșie coaptă.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când tortul este setat când este ușor atins în centru.
Repetați pașii 4 și 5, de două ori, coaceți 9 până la 12 minute pe strat sau până când partea superioară a stratului de tort este setată când este ușor atinsă în centru.
Scoateți prăjiturile din tigăi; scoateți hârtia pergament de pe fundul prăjiturilor. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-un castron mare, bateți cremă de marshmallow, unt, vanilie și 1 lingură de lapte cu mixer electric la viteză medie până la amestecare. Bateți în zahăr pudră până devine pufos. Dacă este necesar, bateți mai mult lapte, câteva picături la un moment dat până la răspândirea consistenței.
Pentru a asambla, stivuiți straturile de tort, răspândind 1/2 cană glazură între fiecare strat.
Întindeți un strat subțire de glazură peste partea și partea superioară a tortului pentru a sigila firimiturile. Prajitura la frigider 30-45 de minute pentru a seta glazura.
Întindeți glazura rămasă pe partea laterală și deasupra tortului.