Tort De Catifea Roșie
Această rețetă face 12 porții cu 485 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coloranți alimentari, lapte de unt, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și încălziți la 350 de grade. Ungeți două tigăi rotunde de tort de 9 inci, tapetați cu hârtie pergament, ungeți pergamentul, apoi tapetați tigăile (Notă: Am rămas fără pergament, așa că am uns tigaia cu scurtare și am pudrat-o cu făină).
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu. Într-un alt castron mediu, bateți zeama, ouăle, oțetul și extractul de vanilie împreună într-o măsură lichidă de 4 căni.
Amestecați cele 2 linguri de cacao și colorant alimentar roșu împreună într-un castron mic pentru a forma o pastă netedă.Folosind un mixer cu suport prevăzut cu paletă, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, 3 minute. Reduceți viteza mixerului la minim și bateți în amestecul de făină în trei părți, alternând cu amestecul de ouă și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați amestecul de cacao și bateți la viteză medie până se încorporează complet, aproximativ 30 de secunde, răzuind vasul după cum este necesar. Dați aluatului un amestec final cu o spatulă de cauciuc. Răsturnați aluatul în tigăile pregătite și coaceți prăjiturile până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate, aproximativ 25 de minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Rulați un cuțit mic în jurul marginii prăjiturilor, apoi întoarceți-le pe un suport de sârmă. Îndepărtați hârtia pergament (dacă utilizați), întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet înainte de îngheț.Pentru glazura: folosind mixer stand echipat cu zbaturi, bate unt și zahăr pe viteza medie-mare până palid și pufos, aproximativ 2 minute.
Adăugați cremă de brânză, câte 1 bucată și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde. Bateți în vanilie și sare. Dacă faceți înainte, păstrați-l la rece până când este gata de utilizare (aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare).Când prăjiturile sunt gata, tapetați marginile unui platou de tort cu dungi de pergament sau hârtie de ceară pentru a menține platoul curat în timp ce asamblați tortul.
Așezați unul dintre straturile de tort pe platou.
Întindeți 2 căni de glazură uniform deasupra, chiar până la marginea tortului.
Așezați celălalt strat de tort deasupra și apăsați ușor pentru a adera. Înghețați tortul cu glazura rămasă