Tort De Catifea Roșie

Tort De Catifea Roșie
Această rețetă face 12 porții cu 485 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 47 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de coloranți alimentari, lapte de unt, oțet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tort din foaie de catifea roșie cu glazură clasică de catifea roșie, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și încălziți la 350 de grade. Ungeți două tigăi rotunde de tort de 9 inci, tapetați cu hârtie pergament, ungeți pergamentul, apoi tapetați tigăile (Notă: Am rămas fără pergament, așa că am uns tigaia cu scurtare și am pudrat-o cu făină).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu. Într-un alt castron mediu, bateți zeama, ouăle, oțetul și extractul de vanilie împreună într-o măsură lichidă de 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Amestecați cele 2 linguri de cacao și colorant alimentar roșu împreună într-un castron mic pentru a forma o pastă netedă.Folosind un mixer cu suport prevăzut cu paletă, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, 3 minute. Reduceți viteza mixerului la minim și bateți în amestecul de făină în trei părți, alternând cu amestecul de ouă și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de cacao și bateți la viteză medie până se încorporează complet, aproximativ 30 de secunde, răzuind vasul după cum este necesar. Dați aluatului un amestec final cu o spatulă de cauciuc. Răsturnați aluatul în tigăile pregătite și coaceți prăjiturile până când o scobitoare introdusă în centru iese cu câteva firimituri atașate, aproximativ 25 de minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Rulați un cuțit mic în jurul marginii prăjiturilor, apoi întoarceți-le pe un suport de sârmă. Îndepărtați hârtia pergament (dacă utilizați), întoarceți prăjiturile cu partea dreaptă în sus și lăsați să se răcească complet înainte de îngheț.Pentru glazura: folosind mixer stand echipat cu zbaturi, bate unt și zahăr pe viteza medie-mare până palid și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Adăugați cremă de brânză, câte 1 bucată și bateți până se încorporează, aproximativ 30 de secunde. Bateți în vanilie și sare. Dacă faceți înainte, păstrați-l la rece până când este gata de utilizare (aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare).Când prăjiturile sunt gata, tapetați marginile unui platou de tort cu dungi de pergament sau hârtie de ceară pentru a menține platoul curat în timp ce asamblați tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
7
Așezați unul dintre straturile de tort pe platou.
8
Întindeți 2 căni de glazură uniform deasupra, chiar până la marginea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Așezați celălalt strat de tort deasupra și apăsați ușor pentru a adera. Înghețați tortul cu glazura rămasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista