Tort de Catifea rosie de Duncan Hines
Red Velvet Cake de Duncan Hines lactate gratuit rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Funcționează bine ca un desert ieftin pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați glazura cremoasă de brânză cremă, apă, amestec de tort premium de catifea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Amestecuri De Tort Duncan Hines, Fudge napolitan și o excursie la bucătăria de testare Duncan Hines, și Rola De Tort De Catifea Rosie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F pentru tigăi metalice sau de sticlă, 325 de grade F pentru tigăi întunecate sau acoperite. Ungeți părțile laterale și fundul fiecărei tigaie cu scurtare. Făină ușor. (Folosiți cupe de copt pentru cupcakes).
Amestecați amestecul uscat, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare la viteză mică până când sunt umezite (aproximativ 30 de secunde). Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în Tigăi și se coace imediat.
Coaceți într-o tigaie de 13 x 9 inci timp de 35-38 de minute.
Adăugați 3-5 minute pentru a coace timp pentru tigăi întunecate sau acoperite. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Se răcește în tigaie pe grătar timp de 15 minute. Se răcește complet înainte de îngheț.
Garnisiți și bucurați-vă!