Tort de Catifea rosie cu zmeura si afine

Tort de Catifea rosie cu zmeura si afine
Tortul de catifea roșie cu zmeură și afine necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 568 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, cremă de brânză, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de Catifea rosie cu zmeura si afine, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Afine sau zmeură cu smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Cerneti faina cernuta, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Pudră De CacaoPudră De Cacao
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți zeama, colorantul alimentar, oțetul și vanilia într-un castron mic pentru a se amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
OțetOțet
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare. Bateți ingredientele uscate în 4 adaosuri alternativ cu amestecul de zară în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
4
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
5
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 27 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 10 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare până se omogenizează. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahăr pudră și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
3
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
4
Întindeți 1 cană glazură deasupra tortului. Aranjați 1 coș zmeură și 1/2 Coș afine deasupra glazurii, apăsând ușor pentru a adera. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ZmeurăZmeură
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Aranjați fructele de pădure rămase decorativ deasupra tortului. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Fructe De PadureFructe De Padure
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista