Tort de Catifea rosie cu zmeura si afine
Tortul de catifea roșie cu zmeură și afine necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 568 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Dacă aveți la îndemână pudră de cacao, cremă de brânză, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de Catifea rosie cu zmeura si afine, Rulou De Tort Din Catifea Roșie, și Afine sau zmeură cu smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Cerneti faina cernuta, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mediu.
Bateți zeama, colorantul alimentar, oțetul și vanilia într-un castron mic pentru a se amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează bine.
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare. Bateți ingredientele uscate în 4 adaosuri alternativ cu amestecul de zară în 3 adaosuri.
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 27 de minute. Se răcește în tigăi pe rafturi 10 minute. Întoarceți prăjiturile pe rafturi; se răcește complet.
Bateți crema de brânză și untul într-un castron mare până se omogenizează. Bate în vanilie.
Adăugați zahăr pudră și bateți până se omogenizează.
Așezați 1 strat de tort, cu partea plată în sus, pe platou.
Întindeți 1 cană glazură deasupra tortului. Aranjați 1 coș zmeură și 1/2 Coș afine deasupra glazurii, apăsând ușor pentru a adera. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în jos.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Aranjați fructele de pădure rămase decorativ deasupra tortului. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.)