Tort De Castel Roz Visător
Nevoie de o desert fără lactate? Tortul Dreamy Pink Castle ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 18. O porție conține 268 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați betty cake mix, conuri de înghețată ascuțite, glazură de vanilie betty rich & creamy și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Castel De Zăpadă, Tort Castel Bântuit, și Tortul Castelului cavalerului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 9 inci și două de 6 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
În castron mare, face tort aluat ca regia pe cutii. (Ambele cutii pot fi făcute simultan; nu creșteți timpul de bătaie.)
Întindeți 2 3/4 căni de aluat în fiecare tigaie rotundă de 9 inci.
Întindeți 1 3/4 căni de aluat în fiecare tigaie rotundă de 6 inci.
Coaceți tigăi de 9 inci 24 până la 29 de minute, tigăi de 6 inci 22 până la 27 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din tigăi. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare, amestecați glazura și culoarea alimentelor cu culoarea dorită.
Răspândiți o cantitate mică de glazură în jurul marginii deschise a fiecărui con. Înveliți glazura cu stropi. Frost sfaturi de conuri; decora cu stropi.
Tăiați vârfurile rotunjite ale straturilor de tort; așezați un strat de 9 inci pe placa de servire, tăiat cu fața în jos.
Întindeți deasupra 1/3 cană glazură.
Strat cu alt strat de tort de 9 inch. Îngheț de sus și în jurul lateral cu glazură.
Așezați stropi în jurul bazei tortului.
Așezați stratul de tort de 6 inci, tăiat cu fața în sus, deasupra straturilor mată.
Întindeți deasupra 1/3 cană glazură. Sus cu stratul rămas de 6 inci, tăiat cu partea în jos. Îngheț de sus și în jurul lateral cu glazură.
Așezați stropi în jurul bazei tortului de 6 inci.
Așezați conurile în cerc deasupra tortului. Decorați cu stropi în centrul vârfului tortului. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.