Tortul cu Caramel este un vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 687 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Această rețetă este plăcută de 584 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt Caramel cu glazură de caramel, Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două tigăi de tort din metal de 9 de 2 inci cu spray de copt adăugat cu făină sau grăsime cu unt/scurtare și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă împreună făina, praful de copt și sarea și se fixează aside.In un bol de amestecare a standului, bateți untul la viteză medie mare până când este ușor și cremos. Bate în vanilie. Adăugați treptat zahărul, răzuind părțile laterale ale vasului o dată sau de două ori și bătând aproximativ 5 minute sau până când este ușor și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Adăugați ouă pe rând și continuați să bateți încă un minut sau două, răzuind părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza la minim și adăugați laptele, apoi adăugați alternativ făina și smântâna. Când făina este complet încorporată, împărțiți uniform între tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți pe raftul central timp de aproximativ 35 de minute sau până când prăjiturile revin când sunt atinse și iese o culegere introdusă clean.To faceți glazura, puneți 2 1/2 căni de zahăr într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați untul și amestecați-l până când amestecul este granulat și umed, apoi adăugați oul, laptele și sarea și amestecați până când este relativ neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Presărați restul de 1/2 cană de zahăr într-o cratiță grea de 3-4 litri; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand zaharul se topeste si siropul devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de unt în zahăr caramelizat fierbinte, apoi se întoarce la foc și se gătește la mediu, amestecând continuu, până când amestecul ajunge la 235 pe un termometru cu bomboane. Notă: când puneți pentru prima dată amestecul de unt în zahărul caramelizat, acesta va începe să se întărească și să se aglomereze. Continuați să gătiți și să amestecați și totul se va topi împreună, dar păstrați căldura uniformă. Acest proces ar trebui să dureze aproximativ 10 până la 15 minute.Când amestecul ajunge la 235, se ia de pe foc și se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
8
Adăugați vanilia și bateți glazura cu o lingură de lemn până la consistența aproape răspândită sau puteți înșela puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
9
Se toarnă într-un bol de amestecare și se bate cu un mixer portabil până începe să se îngroașe. De îndată ce este suficient de gros pentru a turna, dar nu prea curgător, puneți câteva linguri peste primul strat de tort. Ar trebui să se ventileze puțin, dar în cele din urmă să se stabilească. Stivați pe al doilea strat de tort și turnați mai mult caramel cu atenție deasupra.