Tort De Caramel

Tort De Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu Caramel. Această rețetă face 12 porții cu 549 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 253 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de iaurt Caramel cu glazură de caramel, Tort de Caramel cu glazură de unt de Caramel, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: înveliți ușor tigaia de 13 pe 9 cu spray de copt. Căptușiți fundul cu hârtie pergament; acoperiți din nou cu spray de copt. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o cratiță cu fund mediu greu, topiți untul la foc mediu-mic. Gătiți untul, tigaia învârtită ocazional, până când începeți să spumați; pe măsură ce spuma se instalează, bucățile maro vor începe să se așeze în partea de jos a cratiței; scoateți untul de pe foc și turnați într-un castron mare când rumenirea a încetinit, 12 până la 15 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați untul într-un castron mare și dați-l la frigider până se solidifică, 45 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Între timp, bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați laptele și vanilia în ceașcă de măsurare lichidă; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6
Cu un mixer electric sau un mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, bateți untul rumenit răcit și zahărul într-un castron mare la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină în trei adaosuri, alternând cu amestecul de lapte. Răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Transferați tigaia în raftul de răcire și răciți 10 minute în tigaie. Întoarceți prăjiturile direct pe raftul de răcire, îndepărtați-le și aruncați pergamentul, apoi inversați-le pe al doilea raft de răcire setat în interiorul foii de copt cu margini, astfel încât partea superioară să fie orientată în sus. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Pentru Caramel: într-o cratiță cu fund mediu greu, topiți untul la foc mediu-mic. Gătiți untul, tigaia învârtită ocazional, până când începe să spumeze; pe măsură ce spuma se instalează, bucățile maronii vor începe să se așeze la fundul cratiței; când rumenirea a încetinit (12 până la 15 minute mai târziu), amestecați imediat zahărul brun, siropul de porumb, smântâna și sarea și gătiți la foc mediu-mare până când temperatura înregistrează 235 km f pe termometrul pentru bomboane, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
13
Se toarnă caramel peste tort, întinzându-se în strat uniform cu spatula offset sau spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
14
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista