Tort De Caise Cu Lămâie
Tortul cu caise de lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri cu lămâie, zahăr de cofetari, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Caise Cu Lămâie, Tort De Caise, Migdale Și Lămâie, și Tort De Cafea Cu Caise-Fistic-Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un tub de 10 inch sau o tigaie bundt.
Combinați amestecul de tort, zahărul alb, 3/4 cană de ulei vegetal și nectarul de caise împreună. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi răsturnați pe un vas de servire și turnați glazura peste tort cât este încă cald.
Combinați zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și cele 3 picături de ulei, amestecând până se omogenizează. Utilizați imediat pentru a turna peste tort încă cald.