Tort De Caise Cu Lămâie

Tort De Caise Cu Lămâie
Tortul cu caise de lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri cu lămâie, zahăr de cofetari, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Caise Cu Lămâie, Tort De Caise, Migdale Și Lămâie, și Tort De Cafea Cu Caise-Fistic-Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un tub de 10 inch sau o tigaie bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați amestecul de tort, zahărul alb, 3/4 cană de ulei vegetal și nectarul de caise împreună. Bateți ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar De CaiseNectar De Caise
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi răsturnați pe un vas de servire și turnați glazura peste tort cât este încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Combinați zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și cele 3 picături de ulei, amestecând până se omogenizează. Utilizați imediat pentru a turna peste tort încă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista