Tort de cafea și nuci

Tort de cafea și nuci
Reteta Boozy coffee & nuc Tort poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă face 10 porții cu 468 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 682 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită praf de copt, zahăr muscovado, ouă și făină auto-crescătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Tort De Cafea Boozy Cranberry Tangerine, Tort de cafea și nuci, și Tort De Cafea Și Nuci sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți două cutii de sandviș de 20 cm și tapetați cu hârtie de copt antiaderentă. Prăjiți jumătățile de nucă la cuptor timp de 10 minute. Rezervați 10 și tocați restul. Se dizolvă cafeaua instant în 1 lingură de apă clocotită, se răcește și se adaugă amestecul de tort de bază (vezi rețeta pentru buretele clasic Victoria, dreapta), în loc de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule Suplimentare De Cafea, ZdrobiteGranule Suplimentare De Cafea, Zdrobite
Jumatati De NucJumatati De Nuc
Bomboane De Gumă Acoperite Cu ZahărBomboane De Gumă Acoperite Cu Zahăr
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Pentru umplutură, bateți mascarpone cu zahărul muscovado ușor și Tia Maria până se omogenizează. Sandwich prăjiturile răcite cu o treime din umplutură și nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado UșorZahăr Muscovado Ușor
Bucăți De NucBucăți De Nuc
MascarponeMascarpone
1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos1-1/2 Oz. Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
4
Acoperiți partea superioară și părțile laterale ale tortului cu restul umpluturii și decorați blatul cu jumătățile de nucă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista