Tort De Cafea Peste Noapte

Tort De Cafea Peste Noapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea peste noapte. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 321 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Peste Noapte, Tort De Cafea Peste Noapte, și Tort De Cafea Peste Noapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8 inci. Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul alb și 1/4 cană zahăr brun. Bateți oul până se omogenizează bine. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de scorțișoară. Se amestecă amestecul de făină în amestecul cremă alternativ cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Lapte BătutLapte Bătut
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană zahăr brun, nuci și 1/4 linguriță scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se presară peste aluat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
5
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți tortul timp de 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista