Tort De Cafea Peste Noapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea peste noapte. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 321 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Peste Noapte, Tort De Cafea Peste Noapte, și Tort De Cafea Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8 inci. Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul alb și 1/4 cană zahăr brun. Bateți oul până se omogenizează bine. Într-un castron mediu, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de scorțișoară. Se amestecă amestecul de făină în amestecul cremă alternativ cu zară.
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană zahăr brun, nuci și 1/4 linguriță scorțișoară.
Se presară peste aluat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Coaceți tortul timp de 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.