Tort De Cafea Dovleac Crunch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea Pumpkin Crunch. Această rețetă face 9 porții cu 124 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 35 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, amestec de prăjituri cu condimente de dovleac, amestec de plăcinte cu dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Blum ' s Coffee Crunch, Tort De Cafea Crunch Cranberry, și Tort De Cafea Peach Crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. vas de grăsime 8-inch pătrat tigaie cu scurtarea sau spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestec Bisquick, lapte, ou, zahăr granulat și 1 linguriță condiment plăcintă cu dovleac până se omogenizează bine.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie.
Întindeți amestecul de plăcintă cu dovleac peste aluat; se toarnă deasupra aluatul rămas.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de topping cu furculița până se sfărâmă.
Presărați peste aluat; trageți ușor cuțitul de unt prin topping pentru a se amesteca cu stratul superior de aluat.
Coaceți 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Se servește cald sau rece.