Tort De Cafea Cu Vârtej De Afine
Tortul de cafea cu vârtej de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de masă de dimineață. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 343 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, sare, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Vârtej De Afine, Tort Cu Vârtej De Cafea, și Tort De Cafea Cu Vârtej De Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C) Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 9 sau 10 inci.
Crema împreună untul și zahărul până la lumină.
Adăugați ouăle și amestecați bine.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu smântâna sau iaurtul în amestecul de unt. Se amestecă extractul de migdale și se amestecă numai până se combină.
Se toarnă 1/3 din aluat în tigaia pregătită. Rotiți 1/2 din sosul de afine în aluat. Repetați, terminând cu aluatul deasupra.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 55 de minute.