Tort De Cafea Cu Supraîncărcare Cu Afine

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea Blueberry Overload. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 360 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 111 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, nuci, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Briose De Suprasarcină Cu Afine, Blueberry Boy Bait {Tort De Cafea Cu Afine}, și Tort De Supraîncărcare Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aveți toate ingredientele la temperatura camerei. Preîncălziți cuptorul la 350 F cu un suport în centru și ungeți o tavă de copt de 9 x 13 x 2 inci. Într-un castron mare, amestecați împreună cele 2 căni de făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare. Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna și extractul de vanilie. Într-un alt castron mare, bateți împreună cele 4 linguri de unt și 1 cană de zahăr până se luminează în culoare și textură, aproximativ 3 minute.
Adăugați ouăle pe rând, bătând pentru a încorpora după fiecare adăugare. Apoi adăugați amestecul de făină în trei părți, alternând cu smântâna în două părți și bătând la minim după fiecare adăugare până la încorporare. Aruncați afinele cu lingura rămasă de făină și pliați ușor în aluat. Răsturnați aluatul uniform în tigaia pregătită.
Pentru a face toppingul streusel, amestecați făina, zahărul brun, nucile, scorțișoara și sarea într-un castron mic.
Se toarnă untul topit deasupra și se amestecă pentru a se încorpora uniform în ingredientele uscate. Folosiți degetele pentru a presăra toppingul peste aluat.
Coaceți până când un tester de tort introdus în mijlocul tortului iese aproape curat, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigaie câteva minute înainte de a servi cald sau la temperatura camerei.