Tort De Cafea Cu Smântână Ușoară

Tort De Cafea Cu Smântână Ușoară
Tortul de cafea cu smântână ușoară este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 55 minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, zahăr brun, sare și scorțișoară măcinată. Funcționează bine ca un mic dejun foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Tort De Cafea Umplut Cu Brânză Cremă (Ușor), Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt castron, combinați ouăle, smântâna, iaurtul, untul și vanilia. Se amestecă în ingrediente uscate doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
IaurtIaurt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mic, combinați ingredientele streusel. Lingură jumătate de aluat într-un 13-in. x 9 inch. tava de copt acoperită cu spray de gătit; se presară cu jumătate de streusel. Se acoperă cu aluatul rămas și streusel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Coaceți la 350 de euro timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Așezați tigaia pe o grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tortul de cafea. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista