Tort De Cafea Cu Smântână Cu Căpșuni

Tort De Cafea Cu Smântână Cu Căpșuni
Tortul de cafea cu smântână de căpșuni este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 757 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr de cofetărie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 142 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână Cu Căpșuni, Tort De Cafea Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Amestecați amidonul de porumb și sucul de lămâie într-o cratiță medie până când amidonul de porumb este complet dizolvat. Se amestecă căpșunile, zahărul și sarea și se fierbe la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când căpșunile sunt descompuse și amestecul este redus la 1 1/2 căni, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se transferă în castron și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Între timp, pregătiți toppingul: Pulse migdale, zahăr, unt, zahăr brun deschis, făină și coajă de lămâie în robotul de bucătărie până la măcinat fin; transferați în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Pentru tort, pulverizați tigaia Bundt cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Pulsează zahărul și coaja de lămâie în robotul de bucătărie acum gol până când bucățile de coajă nu mai sunt vizibile. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul de lămâie la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De LămâieZahăr De Lămâie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați amestecul de făină în trei loturi, alternând cu smântână. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați extracte de vanilie și migdale și bateți amestecul la viteză medie doar până se combină, 20 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
10
Presărați jumătate din topping în tigaia pregătită. Răsturnați jumătate din aluat peste topping.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se presară cu toppingul rămas; apăsați ușor în aluat. Apoi, lingură răcită gem de căpșuni peste topping, răspândind ușor pentru a crea un strat uniform. Răzuiește aluatul rămas peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
12
Coaceți până când testerul de tort introdus în centrul tortului iese curat, 50 până la 60 de minute. Se răcește tortul în tigaie așezat pe raft timp de 15 minute, apoi se întoarce direct pe raft și se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Pentru a face glazura, amestecați zahărul, laptele, vanilia și sarea cofetarilor într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Stropiți glazura peste tortul răcit și lăsați să se fixeze, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista