Tort De Cafea Cu Scorțișoară De Mere

Tort De Cafea Cu Scorțișoară De Mere
Tort de cafea cu scorțișoară de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 250. 753 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, înfășurată ca o ruladă de scorțișoară. în bucăți conectate. în formă de potcoavă strâmbă, în vasul unui mixer electric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Mere De Scorțișoară, Tort De Cafea Cu Mere Și Scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Mere De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Se spală aluatul cu ou și se presară cu zahăr brut sau granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până se rumenesc și se fierbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de servire. Cel mai bine servit cald cu cafea fierbinte. Tortul de cafea va dura, bine înfășurat la temperatura camerei, până la 3 zile sau 3 ore.** Dacă decideți să înghețați aluatul, puneți-l în frigider pentru a se dezgheța seara înainte de a vă dori să-l coaceți. Odată dezghețat, feliați-l conform instrucțiunilor de mai sus. Se lasă să ajungă la temperatura camerei și se lasă să crească încă 30 de minute dincolo de asta. Se spală cu ou și zahăr, apoi se coace.** Dacă decideți să refrigerați aluatul, simplu scoateți-l din frigider, feliați conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Lăsați să ajungă la temperatura camerei, apoi lăsați să crească timp de 30 de minute dincolo de asta.
5
Ungeți cu ou și zahăr, apoi coaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Ingrediente

1pachet1/4 linguriță drojdie uscată activă1/4 linguriță drojdie uscată activă3marimere, decojite și tăiate cubulețe mici (am folosit mere Fuji)mere, decojite și tăiate cubulețe mici (am folosit mere Fuji)1foaieTapetați două coacere cu hârtie pergament și dați deoparteTapetați două coacere cu hârtie pergament și dați deoparte250creveți și cu veneÎn vasul unui mixer electric, prevăzut cu un accesoriu pentru palete, adăugați zahărul, untul, cardamomul și sarea. Se amestecă la viteză medie până la culoare palidă și pufoasă, aproximativ 3 minuteÎn vasul unui mixer electric, prevăzut cu un accesoriu pentru palete, adăugați zahărul, untul, cardamomul și sarea. Se amestecă la viteză medie până la culoare palidă și pufoasă, aproximativ 3 minute591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpachet Milk Dudspachet Milk Duds1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpachet Milk Dudspachet Milk Duds1pinchvârf de cardamomvârf de cardamom1Bucăți de caramele Heath Barfăină universală, plus făină de bancăfăină universală, plus făină de bancă250creveți și cu veneÎnfășurat ca un rulou de scorțișoară. Tăiat în bucăți conectate. În formă de potcoavă strâmbăÎnfășurat ca un rulou de scorțișoară. Tăiat în bucăți conectate. În formă de potcoavă strâmbă250creveți și cu venePâine Cu Scorțișoară-ZahărPâine Cu Scorțișoară-Zahăr1Oreos dublu umplutmazăre congelatămazăre congelată1ou și zahăr pentru periajul și acoperirea aluatului înainte de coacereou și zahăr pentru periajul și acoperirea aluatului înainte de coacere3maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)250creveți și cu veneCăpșuni Balsamic FlatbreadCăpșuni Balsamic Flatbread1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1Ceapa galbena medie, tocatafăină universalăfăină universală62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyprăjite și fisticprăjite și fistic1Bucăți de caramele Heath Barcardamom la solcardamom la sol1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barnucșoară proaspătă măcinatănucșoară proaspătă măcinată250creveți și cu veneRulouri De Mic Dejun Cu Zmeură De LămâieRulouri De Mic Dejun Cu Zmeură De Lămâie2Bucăți de caramele Heath Barsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte integral cald, 105 până la 115 grade Flapte integral cald, 105 până la 115 grade F250creveți și cu veneImprimați această rețetăImprimați această rețetă1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1pinchvârf de sarevârf de sare1pinchmare de zahărmare de zahăr1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 1/2 bețe) unt nesărat, la temperatura camerei(1 1/2 bețe) unt nesărat, la temperatura camerei32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldă, aproximativ 105 până la 155 de grade Fapă caldă, aproximativ 105 până la 155 de grade F250creveți și cu veneSuculent și puțin dezordonat. WhatevsSuculent și puțin dezordonat. Whatevs1Adăugați încă 1/2 până la 2 căni de făină. Se amestecă până când făina este aproape încorporatăAdăugați încă 1/2 până la 2 căni de făină. Se amestecă până când făina este aproape încorporată250creveți și cu veneLasă-mă să trec la subiectLasă-mă să trec la subiect250creveți și cu veneOhOh250creveți și cu veneBine. Ca să nu arunc bani pe fereastră. Haide…Bine. Ca să nu arunc bani pe fereastră. Haide…250creveți și cu veneDa. Te iubescDa. Te iubesc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții250
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista