Tort De Cafea Cu Mere Caramel
Caramel Tort de cafea de mere ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Un amestec de topping streusel, praf de copt, sos de caramel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de cafea cu mere și caramel, Tort De Cafea Cu Mere Caramel, și Tort De Cafea Cu Mere Caramel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați mere; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se răcește complet (aproximativ 30 de minute).
Între timp, pregătiți Topping de Streusel și sos de Caramel. Rezervați 1/2 cană sos de Caramel pentru o altă utilizare.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați la amestecul de unt alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Se toarnă aluatul într-o tigaie strălucitoare de 9 inci unsă și făinată; se acoperă cu mere.
Stropiți cu 1/2 cană sos de Caramel; se presară cu Topping de Streusel.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu pentru a preveni rumenirea excesivă; coaceți 25 până la 30 de minute sau până când centrul este setat. (Un pick de lemn nu va ieși curat.) Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 30 de minute; îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Se răcește complet pe grătar (aproximativ 1 1/2 ore).
Stropiți cu 1/2 cană sos de Caramel.