Tort De Cafea Cu Căpșuni

Tort De Cafea Cu Căpșuni
Strawberry Shortcake tort de cafea este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 398 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr pudră, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Shortcake Cu Căpșuni, Tort De Shortcake Cu Căpșuni, și Tort De Shortcake Cu Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 F. În castron mediu, se amestecă făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri fine. Se amestecă laptele, extractul de migdale și oul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
UntUnt
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se întinde într-o tigaie de 13x9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 11 până la 13 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-un castron mic, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi; pus deoparte. Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul pudră la viteză medie până se omogenizează bine. Îndoiți în frișcă. Frost top de tort răcit cu amestec de frișcă. (Tortul înghețat poate fi refrigerat până la 6 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Chiar înainte de servire, tort de top cu căpșuni. (Tortul acoperit cu căpșuni poate fi refrigerat până la 2 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista