Tort de cafea cu brânză cremă de zmeură ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână făină, conserve de zmeură, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură, Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură, și Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de primăvară de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Combinați făina, 3/4 cană de zahăr și untul într-un robot de bucătărie; pulsează până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Scoateți 1 cană de amestec din robotul de bucătărie și puneți-l deoparte. La amestecul rămas în procesor adăugați bicarbonat de sodiu, praf de copt, sare, smântână, extract de migdale și 1 ou; procesați până când aluatul este doar combinat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Bicarbonat De Sodiu
Smântână
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Întindeți aluatul uniform în partea de jos și la 2 inci în sus a tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Bateți crema de brânză, 1/4 cană de zahăr și 1 ou împreună într-un castron până se omogenizează; se toarnă în tigaie căptușită cu aluat și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
6
Întindeți cu grijă conservele de zmeură peste umplutura de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Zmeură
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se amestecă amestecul de firimituri rezervate și migdalele feliate împreună într-un castron mic; se presară peste stratul de conserve de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Zmeură
Migdale Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura este setată și crusta este maro auriu intens, 45 până la 55 de minute. Se răcește cu 15 minute înainte de a scoate partea tigaiei. Se răcește complet înainte de servire, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch